Nordic Revenue Forum

Leading the industry leap to the next level. Suomen ensimmäinen matkailualan tuottojohtamiseen erikoistunut tapahtuma.
Nordic Revenue Forum | 19.-21.10.2020 | Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki
Kolmas vuosi, kolme tapahtumaa Triplassa Suomen ensimmäinen matkailualan tuottojen johtamisen tapahtuma. Tervetuloa kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja, tapaamaan ja keskustelemaan kollegoiden kanssa.
Varmista paikkasi!

Asiantuntija puheenvuorossa mm.

Erik Munoz
Erik on hotelliteknologian spesialisti, alunperin kotoisin Australiasta ja nykyisin hän asuu Iso-Britanniassa. hän on Lybra.tech - the intelligent revenue assistant:n kaupallinen johtaja. Erik hyödyntää syvällistä tietotaitoaan ja kokemustaan PMS ja jakelukanavien teknologiasta sekä tuottojohtamisen analytiikkaa tarjotessaan asiakkailleen ja partnereille arvokasta ymmärrystä ja opastusta hotellin liiketoiminnan kasvattamiseksi tehokkaammalla tavalla.

Erik MunozChief Commercial Officer for Lybra.tech

Anna Israelsson
Anna vastaa D-EDGEn kasvavasta liiketoiminnasta Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Islannissa sekä Tanskassa. Hänen tavoitteenaan on auttaa hotelleja Pohjoismaissa johtamaan jakelukanavia verkossa. Anna kuvaa itseään hotelli-ihmisenä, jolla on todellinen intohimo teknologiaan. Aloitettuaan uransa D-EDGEssä, Anna keräsi kokemusta alalla hotellin johtajana uudessa Pariisilaisessa hotellissa, jossa hän ymmärsi teknologian vaikutuksen hotellin tuottavuuteen ja menestykseen.

Anna IsraelssonSALES MANAGER, NORDICS AT D-EDGE

Ortensia Anghel
Ortensia Anghel on kokenut HoReCa-alan ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksellaan. Alan työkokemusta on kertynyt eri osastoilla varauksista, kokous- ja tapahtuma-alasta tuottojohtamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Työvuosiensa aikana hän ymmärsi alan tarpeen innovaatiolle ja automatisaatiolle, ja on ollut IDeaS-tiimiissä vuonna 2016, jossa hän voi auttaa hotelleja ja kokous- ja tapahtuma-alan yrityksiä tuottojohtamisen ja myynnin suunnittelussa, tavoitteenaan kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa ja tuottavuutta.

Ortensia AnghelRegional Sales Executive EMEA AT IDeaS - a SAS Company

Kim Spolén
Kim Spolén on Infor Hospitality Nordics johtaja. Kim on työskennellyt useissa Tukholman johtavissa hotelleissa, kuten Sheraton Stockholm Hotel, Strand Hotel ja Sergel Plaza Hotel, yli 20 vuoden ajan sekä mm. Prahassa 5-tähden ja muiden hotellien avajaisissa. Kimillä on laaja kokemus PMS (hotellijärjestelmät), kanava- ja hinnoitteluhallintajärjestelmistä. Kim on myös suosittu puhuja kuinka työskennellä ja optimoida sosiaalisen median strategioita HoReCa-alalla.

Kim SpolénDirector at Infor Hospitality Nordics

Tulevat tapahtumat

Nordic Revenue Forum tulevia tapahtumia.
08:15 - 17:00
20.10.2020
Original Sokos Hotel Tripla
12:00 - 17:00
19.10.2020
Original Sokos Hotel Tripla
Nordic Revenue Forum 19.-21.10.2020
Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki | Pasila Train Station, Fredikanterassi 1 B, 00520 Helsinki
Mail
info@nordicrevenueforum.com
Web
http://www.revenueforum.fi
Junalla ja bussilla
VR tuo perille monesta suunnasta Varaa junalippusi
Raitiovaunulla
Raitiovaunulla 7, tai 9 lähin pysäkki: Pasilan Asema
Autolla
Triplaparkki sijaitsee osoitteessa Pasilan Tornikuja, Helsinki
Seuraa meitä | Follow us
 

Löydä perille | Find your way

Nordic Revenue Forum 19-21 October 2020
Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki
Osoite - Address
Pasila Train Station, Fredikanterassi 1 B, 00520 Helsinki
what3words
https://w3w.co/laajentua.vinkki.puhuu