Puhujamme 29. lokakuuta 2019

Tutustu Nordic Revenue Forumin puhujiin! Varaamme oikeuden muutoksiin.
Lawrence Edwards

Lawrence Edwards

Director Revenue Management Systems, Marriott International
Lawrencella on yli 25 vuotta kokemusta kansainvälisestä hotelli- ja ravintola-alasta sekä yli 18 vuotta tarinoita kokonaistuottojohtamisen työkalujen kehittämisestä ketjutasolla sekä niiden jalkauttamisesta yli 50 maassa. Lawrence aloitti uransa ravintolassa, joka on edelleen sydäntä lähellä. Hän on erikoistunut ravintola- ja kokousalan tuottojohtamiseen. Tyytyväisin Lawrence on kun hän auttaa kehittämään monialaisia tiimejä ylittämään tuotto-odotukset. Lawrence asuu Belgiassa perheensä kanssa.
Jeroen Gulickx

Jeroen Gulickx

CEO LOCAL TREASURES HOTELS & RESORTS
Jeroen on kansainvälisesti kokenut HoReCaSpa-alan ammattilainen, jolla on yli 20 vuotta kokemusta hotelli ja kylpyläsegmentistä. Hän on julkaisi "A Hotelier’s Mind – Setting Strategy for the Future" kirjan vuonna 2016. Jeroen kokemus kattaa kulu- ja päivittäisten käytäntömallien yhdistämisen, strategiatyön, liiketoiminnan kehittämisen sekä alan markkinointityön sekä digitaalisen markkinoinnin. Jeroen on työskennellyt avain myynti- ja markkinointirooleissa useilla johtavilla kansainvälisillä ketjuilla kuten Starwood Hotels & Resorts ja Millennium Hotels & Resorts:lla sekä pienempien boutique yritysten ja hotellien palveluksessa. Vuosien varrella johtamis- sekä tiimitaidoillaan Jeroen on saavuttanut merkittäviä muutoksia niin ketju- kuin yksittäisten toimijoiden toiminoissa. Hän on onnistunut erityisesti innovatiivisten ajatusten johtamisessa käytäntöön keskittyen tuottamaan lisämyyntiä ja arvoa sekä kustannussäästöjä.
Kim Spolén

Kim Spolén

Director at Infor Hospitality Nordics
Kim Spolén on Infor Hospitality Nordics johtaja. Kim on työskennellyt yli 20 vuoden ajan useissa Tukholman johtavissa hotelleissa, kuten Sheraton Stockholm Hotel, Strand Hotel ja Sergel Plaza Hotellissa. Lisäksi hän on konsultoinut mm. Prahassa 5-tähden ja muiden hotellien avajaisissa. Kimillä on laaja kokemus PMS (hotellijärjestelmät), kanava- ja hinnoitteluhallintajärjestelmistä. Kim on myös suosittu puhuja kuinka työskennellä ja optimoida sosiaalisen median strategioita HoReCa-alalla. Ennen liityttyään Infor Hospitalityn palvelukseen, Kim työskenteli Hoist Group:lla.
Ortensia Anghel

Ortensia Anghel

Regional Sales Executive EMEA at IDeaS - A SAS COMPANY
Ortensia Anghel on kokenut HoReCa-alan ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksellaan. Valmistuttuaan laki- ja ranskan kielen tulkkauksen opinnoista Ortensia löysi matkailualasta intohimonsa. Alan työkokemusta on kertynyt eri osastoilla varauksista, kokous- ja tapahtuma-alasta tuottojohtamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Työvuosiensa aikana hän ymmärsi alan tarpeen innovaatiolle ja automatisaatiolle, jonka vuoksi hän päätti liittyä IDeaS-tiimiin vuonna 2016, jossa hän voi auttaa hotelleja ja kokous- ja tapahtuma-alan yrityksiä tuottojohtamisen ja myynnin suunnittelussa. Kaikella tällä on yksi tavoite: kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa ja tuottavuutta.
Simon Finne

Simon Finne

Co-founder Loopon
Simon on hieman "outo lintu" HoReCa-alalla, sillä hänen taustansa on fysiikan insinöörinä ja ohjelmisto kehittäjänä. Hänen intohimonsa on miten teknologialla voidaan tehdä elämästä helpompaa ja nautinnollisempaa - HoReCa-ala on täydellinen ala kehittää palveluita. Viimeiset kymmenen vuotta Simon on kasvattanut Looponia orgaanisesti aloittaen yliopiston asuntolassa ja nykyisin Pohjoismaiden johtavimpana asiakaspalaute palvelun tarjoajana. Kun Simon ei johda Looponia, löydät hänet varmimmin lumilautailemasta tai lentokoneen ohjaimen takaa tai nörtteilemässä jonkin ohjelmistohaasteen parissa.
Henry Johansson

Henry Johansson

Book&Order Founder
Henryn tausta jakautuu ammatillisesti kahteen eri jaksoon. 10 vuotta ravintola-alaa, joka huipentui ravintoloitsijan rooliin Ravintola Postresissa ja toiset 10 vuotta alkoholinen maahantuonnin parissa, joista 6 vuotta eri johdon rooleja Servaali Oy:ssä. Henry rakastaa ravintola-alaa intohimoisesti ja haluaa luoda työkaluja, jotka ratkaisevat ravintoloitsijoiden käytännön arkipäivän ongelmia. Book&Orderin missio on muuttaa koko ravintola-alaa globaalisti ja murtaa asiakkaiden ikiaikaisen tavan ostaa ravintoloiden palveluita paikan päällä. "Odotan innolla Nordic Revenue Forum:n aikana käytäviä keskusteluja.", Henry.
Anna Israelsson

Anna Israelsson

SALES MANAGER, NORDICS AT AVAILPRO
Anna vastaa Availpron kasvavasta liiketoiminnasta Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Islannissa sekä Tanskassa. Hänen tavoitteenaan on auttaa hotelleja Pohjoismaissa johtamaan jakelukanavia verkossa. Anna kuvaa itseään hotelli-ihmisenä, jolla on todellinen intohimo teknologiaan. Aloitettuaan uransa Availpro:ssa, Anna keräsi kokemusta alalla hotellin johtajana uudessa Pariisilaisessa hotellissa, jossa hän ymmärsi teknologian vaikutuksen hotellin tuottavuuteen ja menestykseen.
Hannu Vahokoski

Hannu Vahokoski

Founder Hotelway
Hannu Vahokoski on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin sekä konsulttina yli 20 vuotta. Hannu on erikoistunut ymmärtämään asiakaskäyttäytymistä, palvelusuunnittelua ja asiakaskokemusta. Shopper marketing on hänelle tuttu työskenneltyään makeisten parissa Leafillä. Hannu on ollut HoReCa-alalla viimeiset kymmenen vuotta, jossa hän aloitti Otrum TV-systeemien parissa ja vastasi globaalien hotelliketjujen asiakkuuksista Euroopassa. Hannu sai idean uudenlaisesta palvelusta hotelleille pari vuotta sitten, kun hän huomasi digitalisaation alalla olevan kaukana alan päivittäisestä työstä. - Hotelway syntyi. ”Intohimoni saada asiat rullaamaan ilman "hikkoja" - ja tarjota enemmän asiakkaalle samaan aikaan", Hannu sanoo.
Tijl Speetjens

Tijl Speetjens

Business Development Manager at OTA Insight
Tijl Speetjens on Business Development Manager OTA Insight:lla vastaten Benelux ja Nordics markkinoista. Tijl työskentelee niin paikallisten kuin globaalien brändien kanssa ja jakaa toimijoiden haasteet digitaalisessa ympäristössä. Hän tarjoaa työkaluja ja ymmärrystä miten toimijat voivat poistaa teknologisia esteitä. Tijl on työskennellyt aiemmin mm. Availpron, Expedia ja Booking.com palveluksessa, jossa hän vastasi useammasta Euroopan alueesta ja auttoi hotelleja navigoimaan jakelukanavahaasteissa tarjoten oivalluksia miten voittaa tuottojohtamiseen keskittyvissä markkinoissa.
Tommi Wallenius

Tommi Wallenius

Perustaja ja toimitusjohtaja
Tommi Wallenius tuo raikkaan start-up tuulahduksen hotelli- ja kylpyläalalle. Hydrohex Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja johtaa omalla esimerkillään vesiliikunnan keskuudessa vellovaa vallankumousta. Fitness on ilmiö joka muuttaa maailmaa ja koskettaa läheisesti myös matkailubisnestä. Miksi tyytyä tarjoamaan ennen vuosituhannen vaihdetta kehitettyjä vesiliikuntapalveluja, kun nykyteknologia mahdollistaa huippuluokan virtuaalisen sisällön tarjoamisen myös altaan äärellä?
Claudia Ebbers

Claudia Ebbers

Commercial Director, SnapShot
Claudia Ebbers on SnapShotin kaupallinen johtaja. Hän on ollut mukana alkuajoista lähtien. Claudialla on lähes 20 vuotta HoReCa-alan kokemusta sisältäen 13 vuotta HRS ja Hotel.de palveluksessa, jossa hän kehitti ja johti "Hotel Groups & Distribution Systems" osastoa. Hän tuo laajan kokemuksensa sekä innostuksen teknologisia ratkaisuja kohtaan SnapShotille, jossa hän jatkaa uniikkien yrityssuhteiden rakentamista sekä SnapShotin laajentumista uusille markkinoille.
Ciaran Delaney

Ciaran Delaney

Ciaran on Meetingsbooker.com toimitusjohtaja ja perustaja. Hänellä on yli 15 vuotta kokemusta kansainvälisessä hotelli- ja turismimarkkinoinnista erikoistuen online varausratkaisuihin sekä alan uraauurtaviin teknologioihin.
Jakub Järvenpää

Jakub Järvenpää

Toimitusjohtaja Mount Kelvin Ltd
Jakubilla on yli 15 vuoden kokemus käytettävyydeltään ensiluokkaisten ohjelmistojen kehittämisestä. Digitalisaatio on alue, jolla hotellikokemusta kehitetään selkeästi eniten lähitulevaisuudessa. Jakubin intohimona on rakentaa moderni hotellikokemus ja kerätä dataa hotellin operoinnin kehittämiseen. Parempi tilannekuva tuo säästöjä päivittäiseen toimintaan ja mahdollistaa sujuvamman kokemuksen hotellivieraille. Jakub uskoo vahvasti täysin digitaaliseen hotellikokemukseen, jota kohti edetään askel kerrallaan.
Archer Firouzi

Archer Firouzi

Archer juontaa Nordic Revenue Forum tapahtuman
Hanna Lak

Hanna Lak

Perustaja Nordic Revenue Forum
Nordic Revenue Forum tapahtuman perustaja sekä yksi Suomen johtavista tuottojohtamisen asiantuntijoista. Ennen oman yrityksensä HMMH Consulting Oy:n perustamista vuonna 2009 Hanna vastasi Starwood Hotels & Resorts Euroopan, Afrikan ja Lähi-idän alueen tuottojohtamisen kehittämisestä. Nykyisin hän valmentaa, kouluttaa ja konsultoi niin yksittäisiä kuin ketjuasiakkaita miten luoda arvoa asiakkaille, henkilökunnalle ja omistajille tehokkaampien prosessien sekä tuottojohtamisen keinoin kattavamman tuloksen aikaansaamiseksi.

Johda tiedolla - kohti tekoälyä, matkalla mukana

Seuraa meitä | Follow us
 

Löydä perille | Find your way

Nordic Revenue Forum 29th Oct 2019
GLO Hotel Art
Osoite - Address
Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki
what3words
///yöpuku.pajukot.kakku