Nordic Revenue Forum

Leading the industry leap to the next level. Suomen ensimmäinen matkailualan tuottojohtamiseen erikoistunut tapahtuma.
Nordic Revenue Forum | 29.10.2019 | GLO Hotel Art, Helsinki
Suomen ensimmäinen matkailualan tuottojen johtamisen tapahtuma. Tervetuloa kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja, tapaamaan ja keskustelemaan kollegoiden kanssa.
Varmista paikkasi!

Asiantuntija puheenvuorossa mm. (2)

Lawrence Edwards
Lawrencella on yli 25 vuotta kokemusta kansainvälisestä hotelli- ja ravintola-alan johtamisesta sekä 18 vuotta tarinoita jaettavana miten kokonaistuottojohtamista kehitetään ja jalkautetaan organisaatiossa yli 50 maassa.

Lawrence EdwardsDirector Revenue Management Systems, Marriott International

Anna Israelsson
Anna vastaa Availpron kasvavasta liiketoiminnasta Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Islannissa sekä Tanskassa. Hänen tavoitteenaan on auttaa hotelleja Pohjoismaissa johtamaan jakelukanavia verkossa. Anna kuvaa itseään hotelli-ihmisenä, jolla on todellinen intohimo teknologiaan. Aloitettuaan uransa Availpro:ssa, Anna keräsi kokemusta alalla hotellin johtajana uudessa Pariisilaisessa hotellissa, jossa hän ymmärsi teknologian vaikutuksen hotellin tuottavuuteen ja menestykseen.

Anna IsraelssonSALES MANAGER, NORDICS AT AVAILPRO

Ortensia Anghel
Ortensia Anghel on kokenut HoReCa-alan ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksellaan. Alan työkokemusta on kertynyt eri osastoilla varauksista, kokous- ja tapahtuma-alasta tuottojohtamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Työvuosiensa aikana hän ymmärsi alan tarpeen innovaatiolle ja automatisaatiolle, ja on ollut IDeaS-tiimiissä vuonna 2016, jossa hän voi auttaa hotelleja ja kokous- ja tapahtuma-alan yrityksiä tuottojohtamisen ja myynnin suunnittelussa, tavoitteenaan kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa ja tuottavuutta.

Ortensia AnghelRegional Sales Executive EMEA AT IDeaS - a SAS Company

Kim Spolén
Kim Spolén on Infor Hospitality Nordics johtaja. Kim on työskennellyt useissa Tukholman johtavissa hotelleissa, kuten Sheraton Stockholm Hotel, Strand Hotel ja Sergel Plaza Hotel, yli 20 vuoden ajan sekä mm. Prahassa 5-tähden ja muiden hotellien avajaisissa. Kimillä on laaja kokemus PMS (hotellijärjestelmät), kanava- ja hinnoitteluhallintajärjestelmistä. Kim on myös suosittu puhuja kuinka työskennellä ja optimoida sosiaalisen median strategioita HoReCa-alalla.

Kim SpolénDirector at Infor Hospitality Nordics

Johda tiedolla - kohti tekoälyä, matkalla mukana

Seuraa meitä | Follow us
 

Löydä perille | Find your way

Nordic Revenue Forum 29th Oct 2019
GLO Hotel Art
Osoite - Address
Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki
what3words
///yöpuku.pajukot.kakku