Nordic Revenue Forum

Leading the industry leap to the next level. Suomen ensimmäinen HoReCa -tuottojohtamiseen erikoistunut tapahtuma.
Nordic Revenue Forum | 16.11.2018 | Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa
Suomen ensimmäinen HoReCa-alan tuottojen johtamisen tapahtuma. Tervetuloa kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja, tapaamaan ja keskustelemaan kollegoiden kanssa.
Varmista paikkasi!

Etulippu

195+ALV

  • asiantuntijoiden puheenvuoroja
  • verkostoitumista
  • taukotarjoilut

Forum lippu

245+ALV

  • asiantuntijoiden puheenvuoroja
  • verkostoitumista
  • taukotarjoilut

Asiantuntija puheenvuorossa mm.

Lawrence Edwards
Lawrencella on yli 25 vuotta kokemusta kansainvälisestä hotelli- ja ravintola-alan johtamisesta sekä 18 vuotta tarinoita jaettavana miten kokonaistuottojohtamista kehitetään ja jalkautetaan organisaatiossa yli 50 maassa.

Lawrence EdwardsDirector Revenue Management Systems, Marriott International

Anna Israelsson
Anna vastaa Availpron kasvavasta liiketoiminnasta Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Islannissa sekä Tanskassa. Hänen tavoitteenaan on auttaa hotelleja Pohjoismaissa johtamaan jakelukanavia verkossa. Anna kuvaa itseään hotelli-ihmisenä, jolla on todellinen intohimo teknologiaan. Aloitettuaan uransa Availpro:ssa, Anna keräsi kokemusta alalla hotellin johtajana uudessa Pariisilaisessa hotellissa, jossa hän ymmärsi teknologian vaikutuksen hotellin tuottavuuteen ja menestykseen.

Anna IsraelssonSALES MANAGER, NORDICS AT AVAILPRO

Ortensia Anghel
Ortensia Anghel on kokenut HoReCa-alan ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksellaan. Alan työkokemusta on kertynyt eri osastoilla varauksista, kokous- ja tapahtuma-alasta tuottojohtamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Työvuosiensa aikana hän ymmärsi alan tarpeen innovaatiolle ja automatisaatiolle, ja on ollut IDeaS-tiimiissä vuonna 2016, jossa hän voi auttaa hotelleja ja kokous- ja tapahtuma-alan yrityksiä tuottojohtamisen ja myynnin suunnittelussa, tavoitteenaan kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa ja tuottavuutta.

Ortensia AnghelRegional Sales Executive EMEA AT IDeaS - a SAS Company

Kim Spolén
Kim Spolén on Infor Hospitality Nordics johtaja. Kim on työskennellyt useissa Tukholman johtavissa hotelleissa, kuten Sheraton Stockholm Hotel, Strand Hotel ja Sergel Plaza Hotel, yli 20 vuoden ajan sekä mm. Prahassa 5-tähden ja muiden hotellien avajaisissa. Kimillä on laaja kokemus PMS (hotellijärjestelmät), kanava- ja hinnoitteluhallintajärjestelmistä. Kim on myös suosittu puhuja kuinka työskennellä ja optimoida sosiaalisen median strategioita HoReCa-alalla.

Kim SpolénDirector at Infor Hospitality Nordics

Paneelissa: Digitalisoituminen ja vastuullisuus tuottojohtamisessa

Juho Pesonen
Juho väitteli kauppatieteiden tohtoriksi Itä-Suomen yliopistosta vuonna 2013, erikoistuen väitöskirjassaan digitaaliseen matkailumarkkinointiin. Juho on ollut mukana matkailun tutkimus- ja kehittämishankkeissa vuodesta 2007 lähtien kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tällä hetkellä hän vetää Joensuussa Suomen ainoaa matkailuun erikoistunutta kauppatieteellistä maisteriohjelmaa. Hänen tutkimusalueitaan ovat digitaalinen markkinointi, matkakohteiden markkinointi ja kehitys, hotelli- ja ravintolateknologiat, kestävä matkailu, ja maaseutu- ja luontomatkailu.

Juho PesonenDigitaalisen matkailuliiketoiminnan tutkimuspäällikkö, Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitos

Jeroen Gulickx
Jeroen on kansainvälisesti kokenut HoReCaSpa-alan ammattilainen, jolla on yli 20 vuotta kokemusta hotelli ja kylpyläsegmentistä. Jeroen kokemus kattaa kulu- ja päivittäisten käytäntömallien yhdistämisen, strategiatyön, liiketoiminnan kehittämisen sekä alan markkinointityön sekä digitaalisen markkinoinnin. Jeroen on työskennellyt avain myynti- ja markkinointirooleissa useilla johtavilla kansainvälisillä ketjuilla kuten Starwood Hotels & Resorts ja Millennium Hotels & Resorts:lla sekä pienempien boutique yritysten ja hotellien palveluksessa. Vuosien varrella johtamis- sekä tiimitaidoillaan Jeroen on saavuttanut merkittäviä muutoksia niin ketju- kuin yksittäisten toimijoiden toiminoissa, erityisesti innovatiivisten ajatusten johtamisessa käytäntöön keskittyen tuottamaan lisämyyntiä ja arvoa sekä kustannussäästöjä. Hän on julkaisi "A Hotelier’s Mind – Setting Strategy for the Future" kirjan vuonna 2016.

Jeroen GulickxCEO Local Treasures Hotels & Resorts

Henry Johansson
Henryn tausta jakautuu ammatillisesti kahteen eri jaksoon. 10 vuotta ravintola-alaa, joka huipentui ravintoloitsijan rooliin Ravintola Postresissa ja toiset 10 vuotta alkoholinen maahantuonnin parissa, joista 6 vuotta eri johdon rooleja Servaali Oy:ssä. Henry rakastaa ravintola-alaa intohimoisesti ja haluaa luoda työkaluja, jotka ratkaisevat ravintoloitsijoiden käytännön arkipäivän ongelmia. Book&Orderin missio on muuttaa koko ravintola-alaa globaalisti ja murtaa asiakkaiden ikiaikaisen tavan ostaa ravintoloiden palveluita paikan päällä. "Odotan innolla Nordic Revenue Forum:n aikana käytäviä keskusteluja.", Henry.

Henry JohanssonBook&Order perustaja

Hanna Lak
Hanna on työskennellyt tuottojohtamisen parissa vuodesta 2001 aloittaen uransa Hotel Kämpissä. Hän perusti HMMH Consulting Oy:n vuonna 2009 ja on toiminut alan konsulttina ja kouluttajana niin Suomessa kuin ulkomailla. Kokonaistuottojohtamisen esiintuomiseksi Hanna päätti perustaa Suomeen oman tuottojohtamisen erikoistapahtuman vuonna 2018 ja siten tuoda tietotaitoa lähemmäs kehittyvää matkailualaa. Hannalla on tuntosarvet pystyssä jatkuvasti ja hän seuraa aktiivisesti alan trendejä sekä innovaatioita.

Hanna LakNordic Revenue Forum perustaja

Total Revenue Management -matkalla mukana

Seuraa meitä | Follow us
 

Löydä perille | Find your way

Nordic Revenue Forum 16th Nov 2018
Break Sokos Hotel Flamingo, 3rd floor
Osoite - Address
Tasetie 8, 01510, Vantaa
what3words
///suunnat.reseptit.tekstit